feb 18 2018

En bil fastnade mellan bommarna på Alnarpsvägen i Åkarp vid 16.40-tiden. Räddningstjänst och polis larmades till platsen men när de kom fram var bilen borta och inga skador på bommarna gick att se. Enligt uppgift skall en lokförare ha larmat om händelsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 18 2018

Polis larmades vid 02.30-tiden till ett nytt taxirån i Arlöv. När polispatrullerna kom fram fann man snabbt den rånade taxiföraren som kunde ge ett bra signalement på den flyende rånaren. Efter några minuter hade polisen funnit en misstänkt man på Lommavägen som stämde in på signalementet. Efter lite kontroller greps mannen misstänkt för rån. Taxiföraren skadades inte fysiskt vid rånet. På lördagen rånades en annan taxiförare i Arlöv och om det rör sig om samma rånare som i natt greps kommer nu polisen att utreda.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 18 2018

Ett stort sjöräddningspådrag både från Sverige och Danmark jobbade under kvällen och natten vid Öresundsbron. Enligt uppgift befarades att en person hoppat från Öresundsbron på den danska sidan. Vid 23-tiden sökte en dansk sjöräddningshelikopter både på den danska och Svenska sidan av Öresundsbron.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 17 2018

En person rånades under torsdagen på sin bil i Limhamn. Under lördagen hittades den aktuella bilen på botten i Limhamns småbåtshamn. Brandkårens dykare fick larm av privatpersoner som upptäckt en bil på botten av hamnbassängen vid 14.20-tiden. När dykarna kom ner till bilen som låg i ganska grunt vatten vid Vågbrytarevägen såg man att det inte fans någon person i bilen. Bärgare beställdes och under eftermiddagen bärgades bilen upp ur hamnbassängen. I nuläget har polisen inga spår efter de som utförde bilrånet och sannolikt senare dumpade bilen i småbåtshamnen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 15 2018

Två personer avled sedan de blivit påkörda på väg 100 mellan Höllviken och Vellinge i kväll vid 23-tiden. När räddningstjänsten från Höllviken och Vellinge kom fram till olycksplatsen hade flera bilister stannat vid olycksplatsen för att hjälpa till. Enligt uppgifter skall en kökrock också uppstått i samband med olyckan. De två påkörda som sannolikt färdats på mopeden/motorcykeln förklarades avlidna av ambulanspersonal som kom till platsen. Väg 100 från Höllviken mot Vellinge stängdes av under brandkårens och polisens arbete på platsen. Vad som orsakat att mopeden/motorcykeln blev påkörd av en bilist kommer nu polisen att utreda. Den bilist som körde på mopeden/motorcykeln chockades i samband med olyckan. Om det finns vittnen till olyckan är i nuläget oklart. Vid 01-tiden hade mopeden bärgats från platsen och vägen kunde åter öppnas för trafik.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt