feb 27 2018

Brandkåren i Svedala larmades vid 03.06 till en bilbrand på Kantorsvägen i Svedala. Vid 03.20-tiden jobbade fortfarande brandpersonalen från Svedala med att släcka bilbranden som troligen är anlagd. I nuläget verkar de andra närstående bilarna klarat sig utan skador.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 27 2018

Anlagd brand mot fastighet på Gyllerogatan i Svedala. På måndagen var fastigheten fortfarande avspärrad med polis band. Vad eller vem som startat branden är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 25 2018

Stort polispådrag vid HA fest i Åkarp. Alla som kom för att besöka festen kontrollerades av polisen innan de släpptes fram till HA-s lokaler.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 24 2018

Polis och ambulans larmades strax efter 01-tiden i natt till en fest som urartat på Börringe bygdegård utanför Svedala. När polisen kom fram var det bråkigt på platsen och en del personer hade hunnit att lämna platsen i bilar mot Ystad. Polispatruller kunde efter en stund stoppa två bilar med ungdomar som lämnat festen. Ungdomarna i bilarna kontrollerades och fick sedan köra vidare. På bygdegården framkom efter en stund uppgifter om att en kvinna utsatts för våldtäkt och en yngling som pekats ut för den förmodade våldtäkten kunde gripas på platsen. Ambulanspersonal tittade till personer som varit inblandade i bråket som uppstod efter ved som beskrivs som våldtäkten. I nuläget kan polisen inte utesluta att fler av de personer som lämnade festen kan vara intressanta för utredningen av våldtäkten. I nuläget är det oklart om vad som beskrivs som våldtäkten har skett inne eller utanför bygdegårdsbyggnaden. Under natten kommer polisen att förhöra den drabbade kvinnan och den misstänkta ynglingen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 23 2018

Polisen larmades vid 18.50-tiden till Ikea Svågertorp där ett stort bråk utbrutit mellan varuhusets kunder. Enligt uppgift hade bråket sitt upphov i samband med en påstådd mobiltelefonstöld. Polisen kom till platsen och efter en stund lugnade kunderna ner sig och lät polisen utreda vad som skett på platsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 22 2018

En nattlig polisjakt på en misstänkt bil slutade vid 01.30-tiden vid Nydalatorget. Flertalet polispatruller var inblandade i förföljandet av den misstänkta bilen. Även polisens helikopter deltog i förföljandet av den misstänkta bilen. När förföljandet slutade sprang föraren från bilen och in i ett trapphus. I nuläget är det oklart om polisen fått tag i den misstänkte bilföraren som sannolikt i nuläget är misstänkt för flertalet trafikbrott. Vad som gjorde att bilföraren inte ville stanna för polisen vet man inte i nuläget.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt