maj 03 2018

Ytterligare ett parkeringsgarage för personbilar brann i natt i Eslöv. Brandkåren larmades till nattens brand vid 00.20-trden till en brand i en garagelänga på Spinnare backen i centrala Eslöv. När Eslövs styrkan kom fram brann det ordentligt i två bilar inne i garagelängan. Branden hotade sprida sig vidare och rökdykare med slangledning och skärmsläckare sattes in i släckningsarbetet. Efter en halvtimmes tid hade brandpersonalen dämpat branden och eftersläckning påbörjades. Om ytterligare bilar skadats av brandrök och sot är i nuläget oklart. Polisen skrev an anmälan om branden som var den andra i garagelängor på några dagar. Den 30 april brann tre bilar i en garagelänga på Rönnebergavägen i Eslöv.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 03 2018

Polisen kallades vid 21.30-tiden till en knivskärning vid en villaadress utanför Anderslöv. När polis och ambulans kom fram till adressen fan man en skadad man i 50-årsåldern på platsen. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans och polisen spärrade av platsen i väntan på polisteknisk undersökning. Den knivskurne mannen uppges även vara slagen. Polisen rubricerar i nuläget händelsen som försök till mord.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 01 2018

Studentsångarnas förstamajsång i Lund tv-sändes även i år. SVT gick tidigare i vår ut med att tv-sändningen från Lund skulle dras in, men efter folkliga protester kröp SVT till korset och skickade ut ett team.


Klicka för video

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 01 2018

När vänsteraktivisterna var på väg från centrum mot Möllevången tändes ett flertal bengaler uppe på ett tak vid Spångatan. Polisen lyckades att gripa/omhänderta 9 aktivister för brott mot ordningslagen uppe på en innergård. Boende i fastigheten var inte alls glada för aktivisternas tilltag och bifogade egentagna bilder till polispersonalen på platsen. Vid 16.30-tiden transporterades de gripna/omhändertagna aktivisterna in till polishuset för förhör.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

maj 01 2018

Skatteverkets sistaminutenbrevlåda på Kattsundsgatan var indragen till mångas förtret. En del personer som ville lämna in sin deklaration fick gå från platsen med oförrättat ärende.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt