okt 04 2017

Trafikolycka mellan buss och Lastbil på Flintrännegan vid 14.20-tiden. När brandstyrkan kom fram hade redan passagerarna i bussen burit ut den skadade bussföraren från bussen. Ingen av passagerarna skadades när bussen av oklar anledning körde ut framför lastbilen som kom körande på Flintrännegatan. Brandpersonalen stängde av gasen i bussen och sanerade lite krossat glas från bussens fönsterrutor. Polisen kom till platsen och upprättade en anmälan om trafikolycka. Lastbilen hade skador i fronten men kan troligen köras från platsen. Hur allvarliga skador bussföraren ådrog sig vid olyckan är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 03 2017

Brandkår och kustbevakning larmades vid 20-tiden till en båtbrand utanför Kallbadhuset Ribersborg. När kustbevakningens lilla räddningsbåt kom fram vid kallbadhuset kunde man inte se till någon brinnande båt. Inte heller brandstyrkan som samlats vid Kallbadhuset kunde så något brinna. Efter ca 20 minuters undersökande lämnade både brandkåren och kustbevakningen platsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 03 2017

Brandkåren larmades vid 23.10-tiden till ett gasutsläpp vid en industribyggnad på Agnesfridsvägen i Malmö. När brandstyrkorna kom fram möttes man av personal från vaktbolag som uppgav att gas strömmade ut från en gasbehållare i en byggnad. Brandpersonalen mätte med sina instrument men kunde inte få fram några farliga värden. Efter en stund tog sig rökdykare in i byggnaden och fann en sönderskuren gasslang på en syrgasbehållare. Enligt uppgift hade vaktbolagaget kallats till platsen efter ett inbrottslarm. Troligen har någon tagit sig in i industribyggnaden och skurit sönder slagen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 03 2017

Brand i gatukök och bil på Ramels väg Rosengård i kväll vid 23.30-tiden. Uppgifter från boende säger att branden startat med någon form av explosion. Brandpersonalen fick hjälp av ytterligare brandstyrkor vid brandplatsen. Vid midnatt hade polisen spärrat av ca 200 meter av Ramels väg. Om något detonerat vid en bil som i sin tur antänt gatuköket är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 02 2017

Polisen larmades vid 17.20-tiden till en misshandel vid Möllevångstorget. Den misshandlade personen pekade ut ett antal ungdomar som stoppades i hörnan vid Simrishamnsgatan av polispersonal. I nuläget utreder polisen brottet som misshandel och olaga hot.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt