jun 30 2018

Brandkåren larmades vid 18.25 till en misstänkt lägenhetsbrand på Kungsgatan i centrala Malmö. När brandstyrkan kom fram kunde man snabbt ta sig in i lägenheten och konstatera att någon glömt mat på spisen. Denna kastrull med mat hade orsakat kraftig rök. Efter lite utvädring av lägenhet och trapphus kunde brandpersonalen återgå.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jun 30 2018

Brandkår ambulans och polis larmades vid 16.27 till en livlös person i vattnet En bit från vindsurfarklubben i Klagshamn. En fiskare hade kort tidigare upptäckt en livlös kropp i vasskanten. Ytbärgare från räddningstjänsten lånade en mindre båt från vindsurfarklubben och försökte ta sig in till där mannen låg men det var för grunt. Annan brand och ambulanspersonal fann efter några minuter en avliden person på platsen som fiskaren anvisat. Enligt uppgift på platsen skall kroppen ha legat i vattnet en längre tid. Polisen spärrade av ett större område runt där den avlidna mannen i väntan på polistekniker. Efter att polisteknikerna undersökt platsen togs den avlidna personen till rättsmedicinsk undersökning för att om möjligt fastställa dödsorsaken.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jun 30 2018

Polisen larmades strax före 01 i natt till ett lägenhetsbråk på Norrbäcksgatan i Kroksbäck Malmö. När polispatrullen kom fram fann man en svårt skadad kvinna liggande på marken nedanför en balkong. Två ambulanser larmades till platsen och tog hand om den skadade kvinnan. Polisen tog sig sedan upp i den aktuella lägenheten där två personer medtogs för förhör. Utredningsarbetet försvårades av att vare sig kvinnan eller de två medtagna personerna kunde prata svenska. Polispatruller på platsen förhörde de närmaste grannarna om deras iakttagelser i samband med händelsen. Vid 02.40-tiden lämnade de flesta polispatrullerna platsen men en patrull stannade kvar vid lägenheten om den skulle behövas spärras av för teknisk undersökning. Polisens yttre befäl Eddie Rosander berättar på platsen att man inte vet om kvinnan själv fallit ut eller om hon blivit knuffad. Han säger vidare att man med hjälp av tolkar kommer att försöka förhöra alla inblandade under natten.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jun 29 2018

Trafikolycka mellan personbil och skåpbil på väg 108 mot Staffanstorp strax efter Lunds södra vid 16.11-tiden. I nuläget är det oklart om några personer skadades vid olyckan. Under räddningsarbetet stängdes väg 108 av.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jun 29 2018

Efter larm om skottlossning vid 01-tiden på Spånehusvägen spärrades ett hundratal meter av Spånehusvägen av med flertalet polispatruller. Patrullerna på platsen fann efter en stund flertalet hylsor liggande bland de parkerade bilarna längs gatan. Polispersonal kontrollerade intilliggande fastigheter för eventuella skotthål. Personer som bor på gatan vittnar om att de hört flertalet skott avlossas på platsen. Vid 01.50-tiden revs avspärrningarna då man konstaterat att det inte var några riktiga skott som avlossats på platsen utan sannolikt skott från någon form av startpistol. Hylsorna får händelsen togs i beslag för vidare undersökning.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jun 29 2018

Polisen larmades vid midnatt till en föräldrafri ungdomsfest i närheten av Nordmannagatan. När första polispatrullen kom fram låg krossat glas ute på gatan och ett 30-tal personer befann sig i villan och på tomten utanför. Enligt uppgift på platsen skall det ha gått sänder en del saker inne i villan. Polisen omhändertog först en stökig ynglingen och efter en stund omhändertogs ytterligare en stökig yngre man utanför villan. I nuläget verkar ingen fysiskt ha skadats vid den föräldrafria festen som urartade. Innan polisen lämnade platsen fick polispatrullen ta bort en hel del glas som låg ute på Nordmannagatan.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt