apr 17 2018

Två tonåringar knivskars i kväll vid 19.50-tiden bakom Nydalatorget. Polisen larmades till platsen då boende sett ett större bråk med uppemot 40 personer på en cykelbana bakom Nydalatorget. När polisen kom fram fann man två knivskadade tonåringar. Ambulans kallades till platsen och förde de skadade till akuten. För en av de skadade var läget allvarligt och han vårdas nu på sjukhuset för stickskador i bålen. Polispersonal spärrade av ett stort område vid några gräsmattor invid cykelbanan i väntan på specialhundar och polistekniker. Annan polispersonal förhörde under kvällen flertalet vittnen som befunnit sig i närheten av platsen för bråket. I nuläget rubricerar polisen händelsen som försök till mord. Vad bråket handlade om vet man inte i nuläget.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

apr 17 2018

Brandkåren i Löddeköpinge larmades vid 17.26 till en brand i en villa på Centralvägen i Dösjebro. När brandstyrkan kom fram brann det ordentligt i villan och ytterligare resurser kallades till platsen. Vid 18.20-tiden gav brandpersonalen upp släckningsförsöken och villan fick brinna upp under kontrollerade former. Annan bebyggelse runt den brinnande villan skyddades av brandpersonalen under kvällen. Under kvällen har räddningstjänsten beställt en hjullastare för att riva ner brandresterna. Vad som orsakat den våldsamma villabranden är i nuläget oklart.


Klicka för video

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

apr 17 2018

Brand i lägenhet på Lindgatan, Augustenborg, vid 16.50-tiden. När brandstyrkan kom fram brann det ordentligt i en lägenhet på första våningen. En person som befunnit sig i lägenheten hade själv tagit sig ut innan brandpersonalen hann fram. Polisen förhörde personen som befunnit sig i lägenheten och efter en stund greps personen och fördes in i en polisbil. Brandpersonal släckte och eftersläckte i lägenheten. Brandmän vädrade även ut brandrök från lägenhet och trapphus. Vad eller vem som orsakat lägenhetsbranden är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

apr 17 2018

Biblioteket på Kirseberg stänger tidigare på dagen den närmaste tiden. Detta efter knivrånet i fredags. I fortsättningen kommer inte biblioteket att hantera kontanter.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sida 44 av 44

Sydsvenskan - Senaste Nytt