dec 08 2017

En person kraschade med bil in i bilar och en pelare på Stora Nygatan i centrala Malmö vid 17.30-tiden. När brandstyrkan kom fram satt en skadad person kav i den kraschade bilen. Räddningstjänst och ambulans kunde med gemensamma krafter förmå bilföraren att komma ut och lägga sig på ambulans båren. En handikappad man i permobil var bara några meter från att bli påkörd men bilisten kraschade i stället in i en pelare. Under räddningsarbetet stängdes Stora Nygatan av för all trafik. I inledningsskedet var en hel del personer på plats vid bilvraket och brandpersonalen fick sätta upp band för att ambulans och räddningspersonal skulle kunna jobba ostört. Sannolikt har personen i den kraschade bilen råkat ut för någon form av hastigt uppkommen sjukdom.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 07 2017

Trafikolycka på Inre Ringvägen mellan Pildammsvägen och Lindeborgsrondellen vid 16.10-tiden. Trafiken fick stängas av helt i norrgående körbanor under räddnings och bärgningsarbetet. Taket på en av bilarna klipptes loss av brandkåren för att på ett säkert sätt få ut den skadade bilföraren.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 07 2017

Trafikolycka med tre bilar på Amiralsgatan Rosengård i kväll vid 16.20-tiden. Inga personer skadades vid olyckan.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 07 2017

Stort polispådrag vid Öresundsbron efter att två barn blivit kidnappade i Småland tidigare under onsdagen. All trafik ut från Sverige kontrollerades av polispersonal som kommenderats ut till Öresundsbron. I nuläget är det oklart vad som ligger bakom barnkidnappningen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 06 2017

En yngre man hamnade strax efter midnatt i kanalen i höjd med Södertull i Malmö. Som tur var fans några natt fiskade män på plats vid trapporna Södertull och såg mannen kämpa i det kalla vattnet. En av männen hade en mindre gummibåt med sig och tillsammans lyckades fiskarna få upp den stelfrusna ynglingen från kanalen. Polis och ambulans hade larmats till platsen och först framme var polisen som i väntan på ambulans kunde ta hand om ynglingen. När väl ambulansen kom fram efter ca 10-talet minuter fördes ynglingen till sjukhus. Vad som orsakat att ynglingen hamnat i kanalen vet man inte i nuläget. Men att natt fiskarna sannolikt räddat livet på ynglingen är däremot sannolikt.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt