jul 08 2018

Brandkår kustbevakning och sjöräddning larmades vid 15.02 till en båtolycka utanför Kallbadhuset i Malmö. När kustbevakningen kom fram kunde man se flera personer i vattnet. En mindre gummibåt sattes i och lyckades plocka upp de sex skeppsbrutna personerna. Även en vattenskoter som kommit till båtens undsättning hamnade i sjönöd och även dessa personer fick räddas upp i andra båtar. Enligt uppgift på platsen hade den första lilla motorbåten dippat med nusen och tagit in vatten. När sedan vattenskotern kom till undsättning skall den ha trasslat in sig i en tamp och även den hamnat i nöd. Vid 15.30-tiden höll kustbevakningen och sjöräddningen på att bogsera in den havererade båten och vattenskotern till västra hamnen. Ingen av de inblandade i dramat behövde åka till sjukhus.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 08 2018

Larm om radhusbrand på Nils Anders väg i Åkarp vid 14.50-tiden. Branden var enligt uppgift av mindre art och delar av brandstyrkorna kunde snabbt återgå till sina stationer. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 08 2018

Trafikolycka singel på Yttre Ringvägen mellan Lockarp och Petersborg vid 14.30-tiden. Minst en person omhändertogs av brand och ambulanspersonal efter olyckan. Mycket långa bilköer bildades bakom olycksplatsen i riktning mot Danmark. Vad som orsakat att bilen voltade på vägbanan vet man inte i nuläget.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 08 2018

Polis och ambulans larmades vid 01-tiden till någon form av överdos vid en fest på Citadellsvägen i Malmö. Ambulanspersonalen tog hand om en kvinna och polisen tog hand om festen som visade sig vara otillåten. Fler polispatruller kallades till platsen och polispersonal omhändertog de misstänkta arrangörerna samt vissa av festdeltagarna som misstänktes vara påverkade av narkotika och alkohol. Minst en person omhändertogs för fylla och en annan misstänkt för att ha varit påverkad av narkotika. Ett 70-tal personer kördes ut ur den innergård där de tidigare festat. Två personer kommer att förhöras som misstänkta för att ha arrangerat den olagliga festen under natten. Om någon av arrangörerna haft legal tillgång till lokalerna eller olovligen tagit sig in på området kommer polisen nu att utreda.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 06 2018

Brandkåren från Hylliestationen larmades vid 23.30-tiden till en brinnande bil på Hyllievångsvägen i höjd med Mobäcksgatan. När brandstyrkan kom fram var bilen helt övertänd och branden hade spritt sig till framförvarande och bakomvarande bilar. Rökdykare med slangledningar kunde slå ner bränderna i de andra två bilarna innan slutligen den övertända bilen kunde släckas. Vad som orsakat kvällens brand är oklart men samma gata har tidigare drabbats av otaliga anlagda bilbränder.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt