mar 06 2018

Brandkåren larmades 01.43 i natt till en misstänkt villabrand på Caritasgatan i Limhamn. Både ett vaktbolag och villaägare larmade både räddningstjänsten då rök spred sig i villan. När brandpersonalen från Hylliestationen kom fram kunde man både känna och se rök i villan. Efter en stund hittade brandpersonalen en rykande svamp/trasa med någon form av linolja som självantänt. I villan pågick renoveringsarbete och tidigare på dagen hade hantverkare oljat golv. Trasan togs ut och villan vädrades ut med en övertrycksfläkt. Brandpersonalen kontrollerade sedan att inga mer trasor med linolja fans i huset innan man lämnade platsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 06 2018

Trafikolycka singel på E6-an norrgående i höjd med Lomma vid 22-tiden. Räddningstjänsten stängde av E6-an under räddningsarbete. Efter en stund öppnades en fil och köerna bakom olycksplatsen lättade. I nuläget är det oklart om någon skadades vid singelavåkningen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 05 2018

Två personer skottskadades på Nordanvägen i Kävlinge vid 14-tiden. Ambulanser förde de två skottskadade ynglingarna till sjukhus. Från platsen har en person som polisen misstänker är skytten lämnat platsen. Under eftermiddagen undersökte polisens tekniker en parkeringsplats vid bostadshusen där skotten tros ha avlossats. En bil som stod på parkeringen togs i beslag av polisen. Vad som ligger bakom skjutningen vet man inte i nuläget. I nuläget verkar de skjutna männen inte ha fått några livshotande skador av skotten.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 04 2018

E6-an fick delvis stängas av i norrgående riktning efter en lastbilsolycka vid Skegrie i kväll vid 18.50-tiden. Lastbilen kanade av vägen och hamnade på ett avbärarräcke. Långa köer bildades bakom olycksplatsen och polisen dirigerade om trafiken innan olycksplatsen ut på mindre vägar. På olycksplatsen fans det snövallar på vägbanan. I nuläget finns det inga rapporter om personskador vid olyckan. Bärgningsarbetet kommer att ta flera timmar då lastbilen trasslat in sig i avbärarräcket.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 04 2018

Brandkåren larmades vid 17.04 till rök från en industribyggnad på Rödklintsgatan i Tygelsjö. När brandpersonalen kom fram till industribyggnaden som ligger i närheten av villor kunde man se rök från en ventilationskanal. Brandpersonalen kunde även känna en kemisk lukt från röken som drog in över villorna. Personal från företaget kallades till platsen och kunde efter en stund gå in i byggnaden med brandpersonal. Det visade sig att något gått fel med en ugn som i sin tur orsakat röken. Ugnen stängdes av men röken fortsatte att komma ut från ventilationen en tid. Enligt uppgift skall flera av de boende känt besvär av röken. I nuläget finns inga uppgifter som talar för att röken skulle vara särskilt farlig.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt