apr 08 2018

Polis och ambulans larmades vid 22.50-tiden till en misstänkt skjutning på Hårds väg Rosengård. När polisen kom fram fick man kontakt med en yngre man som uppgav att det skjutits på platsen. Mannen undersöktes av ambulanspersonal som inte kunde finna några skottskador på mannen. Polispersonal sökte på den plats där skotten uppgavs ha avlossats utan att finna några spår efter skottlossning. Efter en stund beslutade polisen att gripa mannen misstänkt för falsklarm.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

apr 07 2018

Brandkåren i Höllviken och Vellinge larmades vid 22.50-tiden till en villabrand på Öresunds vägen i Höllviken. När brandstyrkan kom fram hade grannar dragit ut en rökskadad person från den brinnande stugan. Efter detta hade grannarna släck brand i en soffa. Brandstyrkorna efter släckte och ventilera ut rök från stugan. Ambulanspersonal transporterade den rökskadade personen till sjukhus. Polisen upprättade någon form av anmälan på branden. Brandpersonalen passade på att berömma grannarna för dess rådiga ingripande vid branden.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

apr 06 2018

Polis och ambulans larmades vid 18.50-tiden till Södervärns busstation där en person uppgavs vara knivskuren. Men när polisen kom kunde man inte finna någon knivskadad man. Men vitten pekade ut en plats där knivskärningen uppgavs ha skett. Platsen spärrades av när annan polispersonal letade efter den knivskadade mannen på ett närbeläget boende. En stund senare hittades den knivskadade mannen som fördes till sjukhus. I nuläget är det oklart vad som ligger bakom knivdådet.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt