dec 22 2017

Trafikolycka mellan två personbilar på Lundavägen Mellan Burlöv och Åkarp i dag vid 15.40-tiden. Två personbilar hade av okänd anledning krockat front mot front på raksträckan mellan Åkarp och Burlöv. När brand och ambulanspersonal kom fram hade personerna i bilarna redan tagit sig ut. Men ambulanspersonal tittade till flera personer som varit inblandade i olyckan. Att ingen skadades allvarligare berodde sannolikt på att bilarna gled från varandra vid kollisionen. En av bilarna hamnade en bit ut på en Åker. I samband med räddnings och bärgningsarbetet stängdes Lundavägen av helt.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 22 2017

Skarpare belysning vid Hasselgatan Malmö där i helgen en 17-årig kvinna grupp våldtogs och misshandlades. Enligt personer som jobbar i området har belysningen blivit betydligt skarpare under veckan. Detta var också vad boende i området efterlyste, Nu verkar kommunen att ha hörsammat de boende angående gatubelysningen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 22 2017

En yngre man i en hyrbil försökte vid 22-tiden köra ifrån polisens insatsstyrka på Carl Gustavs väg i Malmö. Så länge det gick rakt fram kunde ynglingen fortsätta att köra med insatspoliserna i En WW buss efter sig. Men när bilisten skulle svänga in på Östra Rönneholmsvägen gick det sämre. Bilisten träffade en refug och voltade med bilen. Insatsstyrkan kunde snabbt gripa bilföraren som efter en stund transporterades till sjukhuset för kontroll. I nuläget är det oklart varför ynglingen inte ville stanna för polisen. Men i nuläget är han minst misstänkt för vårdslöshet i trafik. Om det är samma yngling som hyrt bilen som kraschade den är också oklart. Under räddnings och saneringsarbetet stängdes all trafik av i den stora korsningen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 22 2017

Brandkåren larmades vid 18.50-tiden till rök i ett garage på Claesgatan. När brandstyrkan kom fram skickades rökdykare ner för kontroll. Efter en stunds letande kunde man konstatera att röken kom från en annan byggnad mitt över gatan. Rökdykare skickades ner i garage och källare för att leta efter branden. Efter en stund fann man en brand i källaren som snabbt kunde släckas. Polisen spärrade av garagenerfarterna till den aktuella fastigheten medan brandkåren letade efter branden.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sida 35 av 35

Sydsvenskan - Senaste Nytt