jan 27 2018

Brandkåren larmades vid 02.07 till en brand vid en obemannad bensinstation på Lundavägen i Malmö. När första brandstyrkan kom fram brann det på marken vid en av pumparna. Brandpersonal med pulversläckare kunde snabbt släcka branden. Polis och räddningstjänst spärrade av Lundavägen under släckningsarbetet. Polis misstänker att branden är anlagd. 2017-12-03 drabbades en obemannad bensinstation på Munkhättegatan av en liknande anlagd brand.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 26 2018

Brandkåren larmades 15.26 till en garagebrand på Stensåkersvägen i Oxie. När brandstyrkan kom fram brann två bilar inne i en garagelänga. Rökdykare sattes in för både in och utvändig släckning. Efter ca 20 minuter hade man släckt ner branden. Ytterligare två bilar som stod i garagelängan skadades av värme och rök. Polisen på platsen uppger att man kommer att upprätta en anmälan om skadegörelse genom brand. 2017-08-26 brann flera bilar på en parkering i samma område.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 25 2018

Trafikolycka mellan lastbil och personbil på E6-an norrgående strax innan Lommaavfarten vid 17.10-tiden. Räddningstjänsten fick klippa upp biltaket på personbilen för att på ett säkert sätt kunna ta ut den skadade bilföraren. Under räddningsarbetet stängdes trafiken av helt i norrgående körriktning på E6-norrgående. Efter ca 40 minuter kunde åter trafiken släppas på när personbilen var bärgad. Vad eller vem som orsakat olyckan kommer nu polisen att försöka utreda. Mycket långa bilköer bildades bakom olycksplatsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 25 2018

Brandkåren från Hylliestationen larmades vid 01.52 till en sophusbrand i Smedmästare byn Bunkeflostrand. När brandstyrkan kom fram kunde man se brand och rök i det fristående sophuset. Rökdykare med slangledning kunde snabbt slå ner branden. Andra rökdykare tog sedan ut sopkärlen som brunnit för eftersläckning. I samma område har senaste tiden flera sophus brunnit. Om nattens brand är anlagd vet man inte i nuläget.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 23 2018

Brand i lägenhet på Köpmansgatan Seved vid 16.40-tiden. När brandstyrkorna kom fram brann det i köket i en lägenhet på andra våningen. Rökdykare med slangledning skickades in för släckning. På gatan samlades många personer och polisen fick skicka flera patruller till platsen för att räddningstjänsten skulle kunna jobba ostört. Vad som orsakat köksbranden i lägenheten vet man inte i nuläget. Över 60 personer skall enligt uppgift vara skrivna i den branddrabbade lägenheten. Sannolikt var där inte 60 personer i lägenheten när rökdykarna gick in för att släcka. I nuläget är det oklart varför så många personer skrivit sig i den aktuella lägenheten.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jan 21 2018

Polisen larmades strax innan 21-tiden till någon form av explosion vid Tre Skånehuset vid Rosengårds centrum. Enligt uppgift på platsen skall flera inbrottslarm utlöst efter explosionen. Polis på platsen berättar att även ett misstänkt föremål finns i närheten av byggnaden. Polispersonal spärrade av ett stort område runt kontorskomplexet Tre Skånevid 21.20-tiden i väntan på bomb och polistekniker. Den nu drabbade byggnaden liggare bar ca 100 meter från Rosengårds polisstation som även den drabbades av ett sprängdåd för några dagar sedan.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sida 34 av 34

Sydsvenskan - Senaste Nytt