dec 11 2017

Två personer rökskadades efter en lägenhetsbrand på Viborgsgatan i Malmö i kväll vid 22-tiden. På en av de rökskadade startade ambulanspersonalen återupplivningsförsök på platsen. Flera personer i det berörda trapphuset fick in rök i sina lägenheter. Den branddrabbade lägenheten var belägen på första våningen och rökdykare kunde ta sig in både via balkongen och trapphuset. Väl inne i lägenheten kunde man rädda ut minst en svårt rökskadad person och sedan släcka branden. På gatan fick polisen spärra av ett stort område då det stundtals var stökigt på platsen och för att säkra räddningstjänstens och ambulanspersonalens arbete på platsen spärrade man av i stort sett hela gatan och en bit på innergården. Vad som orsakat lägenhetsbranden är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 10 2017

Under natten hade polisen bevakning runt den stora synagogan på Förensgatan i Malmö. En polispatrull stod på framsidan av byggnaden och en annan polispatrull stod på baksidan. Sannolikt har polisen satt in fast bevakning efter händelsen i Göteborg där en synagoga attackerades med brandbomber av flera yngre män.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 10 2017

En skottlossning skall ha skett på Rammels väg Rosengård i kväll vid 23-tiden. Polisen skall ha varit på plats med flera patruller men ingen avspärrnings fans vid midnatt på platsen. I Nuläget verkar polisen inte ha hittat några hylsor på platsen där skotten uppgavs ha avlossats.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

dec 09 2017

Anlagd brand i träpall och soffa vid Krossverksgatan i Limhamn vid 22.20-tiden. Brandkåren kunde snabbt släcka branden. För någon månad sedan brann en skola en kort bit från kvällens anlagda brand.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt