jul 11 2018

Brand i radhusförråd på Hägestadsgatan i Limhamn/Djupadal vid 22.40-tiden. När brandstyrkan från Hylliestationen kom fram rök det ordentligt. Efter en stund hade brandpersonalen släckt branden som var av mindre art. Efter ytterligare en halvtimme hade man brutit loss lite brädor och eftersläckt. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart. Inga personer skadades vid branden.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 10 2018

Stort pådrag vid Ola Hanssonsgatan Ribersborg efter att katt fallit från sjunde våningen. Två ambulanser och flera polisbilar kallades till platsen då man först trodde att ett mindre barn fallit ut från fastigheten. Men polisen som var först framme kunde konstatera att det var en katt som trillat ut. Katten levde och kan enligt uppgift först träffat en buske innan den slog i marken. Efter en kort stund kom kattens ägare och körde iväg katten till djursjukhuset.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 10 2018

Polisen larmades strax innan midnatt till en skjutning i en lägenhet på Östra Farmvägen Sorgenfi i Malmö. När polisen kom fram fans flera personer både män och kvinnor i den lägenhet där skott kort tidigare avlossats. Ingen av de som befann sig i lägenheten hade träffats av kolorna men polisen på platsen hittade flera hylsor och andra spår av skottlossningen. Skytten hade lämnat platsen innan polisen han fram. När den första polispatrullen kom fram till platsen kastade andra av hyresgästerna ägg på och mot polispatrullen från sina lägenheter. Ingen av poliserna kom till skada men träffades dock av ägg. Personerna i lägenheten förhördes på platsen samtidigt som både vapenhund och polistekniker kallades till platsen. Vid 02-tiden påbörjade polisteknikerna sin tekniska undersökning på platsen och kort efter startade vapenhunden att söka på innergården och den aktuella lägenheten. Exakt vad som utlöst skottlossningen i lägenheten är i nuläget oklart. Men en teori kan vara att personerna i lägenheten utsatts för ett rånförsök av skytten.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 10 2018

Stor polisinsats efter larm om vapenman på Östra Fäladsgatan i Malmö vid 21-tiden. Polisen spärrade av ca 400 meter av Östra Fäladsgatan sedan en man med ett misstänkt vapen synts på en balkong i hyreshusen. Enligt uppgift skall mannen även riktat det vapenliknande föremålet mot minst en person nere på gatan. Polisens insatsstyrka samt polisförhandlare kallades till platsen. Vid 21.20-tiden gick polisens insatsstyrka fram mot porten och då kom två yngre män som stämde in på signalementet ut från den aktuella lägenheten. De två männen omhändertogs snabbt av insatsstyrkan som sedan sökte i den aktuella lägenheten. De två männen berättade att de kort tidigare haft ett luftvapen på balkongen. I nuläget är det oklart hur polisen kommer att rubricera händelsen. I vilket fall så sysselsatte händelsen ett 20 tal poliser och många nyfikna boende samlades utanför polisavspärrningar.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 09 2018

Brand i villa på Rektorsgränd i Löddeköpinge 17.50-tiden. När brandstyrkan från Löddeköpinge kom fram hade branden spritt sig till villans takkonstruktion. Med slangledningar och dimspik samt skärsläckare lyckades brandstyrkorna att begränsa och släcka branden. En del rök och vattenskador uppkom i samband med branden och släckningsarbetet. Troligen har branden startat genom att en grill fattade eld under ett mindre skärmtak.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

jul 09 2018

Singelolycka utan personskador på Axel Danielssons väg vid 17-tiden. Vad som orsakat olyckan är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt