mar 11 2018

Polis larmades vid 23-tiden till Sölvesborgsgatan där en man setts lägga ifrån sig ett automatvapen. Mannen hade sedan gått in i Folkets park som ligger ett stenkast bort. Efter en stund kunde polisens hundpatrull samt insatsstyrka gripa den misstänkta mannen inne i Folkets park. Mannen gjorde våldsamt motstånd under gripandet och fick efter gripandet föras till sjukhus för omplåstring. Polis på platsen undersökte vapnet som initialt bedömdes som skarpt. Den misstänkte mannen hade bar överkropp och uppförde sig märkligt i samband med gripandet enligt uppgift. Polispatruller jobbade under kvällen vidare med ärendet. Vad som föranledde att mannen beväpnat sig med ett automatvapen är i nuläget oklart.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 11 2018

Ett 50-tal kurder demonstrerade högljutt mot Turkiet inne i glashallen på Malmö central vid 22.30-tiden. Ordningsvakter kallade på polis då de befarade att den inte tillståndsgivna demonstrationen skulle urarta. När flertalet polispatruller kom till platsen lugnade demonstranterna ner sig och efter en stund ombads de att ställa sig utanför glashallen. Demonstranterna hörsammade polisen och fortsatte demonstrationen utanför glashallen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 10 2018

Brandkåren larmades vid 17.10 till en misstänkt radhusbrand på Svågertorpsvägen. När brandstyrkan kom fram kunde man snabbt konstatera att något gått fel i samband med installation av en bubbelpool. Efter lite undersökning kunde brandstyrkan återgå.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 08 2018

Bröllopsuppvisning med ungdomar i Staffanstorps kyrka. Man visade helt enkelt hur ett bröllop kan gå till. Gästerna som kom för att titta skall senare gifta sig i församlingen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

mar 06 2018

Brandkåren larmades 01.43 i natt till en misstänkt villabrand på Caritasgatan i Limhamn. Både ett vaktbolag och villaägare larmade både räddningstjänsten då rök spred sig i villan. När brandpersonalen från Hylliestationen kom fram kunde man både känna och se rök i villan. Efter en stund hittade brandpersonalen en rykande svamp/trasa med någon form av linolja som självantänt. I villan pågick renoveringsarbete och tidigare på dagen hade hantverkare oljat golv. Trasan togs ut och villan vädrades ut med en övertrycksfläkt. Brandpersonalen kontrollerade sedan att inga mer trasor med linolja fans i huset innan man lämnade platsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt