okt 17 2017

MFF-supportrar på Ölcaféet Södra Skolgatan tittade på när MFF vann SM-guld i Norrköping.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 17 2017

MFF-supportrar på Sir Toby’s Davidshallsgatan tittade på när MFF vann SM-guld i Norrköping.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 16 2017

Brandkåren från Hylliestationen larmades vid 00.30-tiden till en bilbrand på Dammfrivägen. När brandstyrkan kom fram fann man en övertänd parkerad personbil på gatan. Branden kunde snabbt slås ner med rökdykare med slangledning och en pulversläckare. Andra bilar stod nära men i nuläget verkar inga andra bilar skadats av branden som sannolikt är anlagd. Området runt Dammfri har senaste åren drabbats av otaliga anlagda bilbränder.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 15 2017

En polisbil på utryckning krockade vid 17.30-tiden med en annan personbil på Sallerupsvägen i höjd med Nobelvägen. Inga personer skadades vid olyckan men både polisbilen och den andra personbilen fick bärgas från platsen. Polisen kommer nu att utreda vem av bilförarna som orsakat olyckan. Under bärgningsarbetet stängdes trafiken av i korsningen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 15 2017

En väktare larmade vid 05.30-tiden räddningstjänsten om en brand i en salong på Spångatan i centrala Malmö. När räddningstjänsten kom fram brann det kraftigt från salongen som ligger i ett bostadskomplex med både kontors butikslokaler och lägenheter. Rökdykare med flera slangledningar kunde slå ner branden innan den spred sig vidare i byggnaden. Salongen totalförstördes vid den häftiga branden som misstänks vara anlagd. Vid 05.50-tiden kom en kvinna som äger salongen till platsen och bedrövades av förstörelsen. Flera andra butikslokaler invid salongen fick in stora mängder brandrök då sannolikt ventilationen var gemensam. Under morgontimmarna jobbade brandkåren med att efter släcka salongen och vädra ut rök från flera butikslokaler. Polisen misstänker att branden är anlagd och salongen kommer att spärras av i väntan på polisteknisk undersökning.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

okt 15 2017

Brandkår och ambulanser larmades 00.42 till Åkarps station på Lervägen där en person blivit påkörd av tåget. När räddningsstyrkan från Burlövskåren kom fram möttes de av ett stort antal yngre personer som blivit vittnen till den tragiska olyckan. Många var svårt chockade och fick tas omhand av brand och ambulanspersonal. Efter en stund kom flertalet polispatruller till platsen och även de fick ta hand om svårt chockade ungdomar som sett vad som i nuläget beskrivs av polisen på platsen som en olycka. Enligt uppgift skall flera ungdomar gått över dubbelspåren för att komma på rätt sida av stationen. En av ungdomarna han inte upp på perrongen när ynglingen träffades av ett tåg som kom i hög fart. Räddningspersonalen kunde snabbt konstatera att personen avlidit omedelbart. Vid 01.20-tiden samlade räddningspersonalen alla vittnena till olyckan i en tunnel under järnvägen. Anhöriga till de chockade ungdomarna kom vid 01.30-tiden till platsen och försökte tillsammans med ambulans och brandpersonal trösta de förtvivlade unga vittnena. En närbelägen skola öppnades vid 02-tiden och ett 20-tal av vittnen fördes in i skolan för samtal och tröst. Exakt hur den tragiska olyckan gått till kommer nu polisen att utreda genom att tala med vittnena och tågföraren. All tågtrafik på stambanan genom Åkarp stängdes under flera timmar i samband med olyckan. Tågpersonalen togs omhand av personal från tågbolaget.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sydsvenskan - Senaste Nytt