feb 21 2018

Militären på P7 i Revinge hade under kvällen och natten körutbildning i Malmö. Vid Midnatt stannade man till nere vid Kallbadhusets parkering innan man åter begav sig hem mot regementet i Revinge.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 21 2018

Nattlig helikopterjakt på misstänkta biltjuvar vid Limhamnsvägen i natt vid 00.30-tiden. Polisen larmades till platsen av oroliga grannar som såg personer vid en parkeringsplats. Polisens helikopter var uppe i luften och fick syn på de misstänkta personerna. Kort senare kunde flera polispatruller stoppa en danskregistrerad bil med två misstänkta i. Polisen kontrollerade de misstänktas bil noggrant och förhörde vittnen som sett de misstänkta männen på parkeringsplatsen.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 20 2018

En kvinna person rånades vid 20.50-tiden vid Jon Ericssons väg. Ambulans kallades till platsen då kvinnan blivit misshandlad i samband med rånet. Polisen uppger även att kvinnan kan ha hotats med pistol i samband med personrånet. I nuläget verkar inte kvinnan behöva åka med ambulansen till sjukhuset.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 20 2018

Räddningstjänst och polis larmades vid 22.30-tiden till en singelolycka på Ligustergatan Rosengårdsvillastad. När räddningsmanskapet kom fram stod det klart att bilföraren smitit från platsen. Bilen hade först krockat med en bil som stod parkerad på gatan och sedan kraschat ett betongstaket för att slutligen hamna en bit in i en villaträdgård. Polisen hundförare lyckades att spåra till en fastighet på Jägersrovägen där bilen hörde hemma. I nuläget är det oklart hur man kommer att rubricera anmälan då bilen var körd med nycklar. Inga personer skall ha skadats i samband med den vådliga bilfärden.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 19 2018

Polis och räddningstjänst larmades strax efter midnatt till en villasprängning i Staffanstorp. När polisen kom fram såg man kraftiga sprängskador på baksidan av en villafastighet. De personer som befunnit sig i villan var omskakade men fysiskt oskadda. Räddningstjänsten kom fram till adressen och inspekterade skadorna och försäkrade sig om att ingen brand uppstått i samband med explosionen. Polisen spärrade sedan av ett område runt den aktuella villan i väntan på både bomb och polistekniker. I nuläget rubricerar polisen sprängningen som försök till mord. De boende i villan förekommer inte i polisens register. Vad som ligger bakom sprängningen/mordförsöket kommer nu polisen att utreda.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

feb 18 2018

Strax efter 18 larmades räddningstjänsten i Lomma till en olycka på järnvägsövergången vid Sundsvägen i Alnarp. När brandstyrkan kom fram möttes man av boende som hört olyckan. Efter en stund fann brandpersonalen en avliden person vid tåget. I nuläget är det oklart hur olyckan gått till.

För att se fler bilder från händelsen, klicka här

Sida 1 av 36

Sydsvenskan - Senaste Nytt